Bliv servicepartner

Previous slide
Next slide

Vil du være FREJ.DK Servicepartner?

Vi søger flere dygtige og erfarne Servicepartnere over hele landet, primært i Storkøbenhavn, Århus og trekantområdet, men hører også gerne fra dig, hvis du arbejder udenfor disse områder. Kun firmaer, der har eksisteret i mindst 3 år, med dokumentation for deres kunnen, har vores interesse.

At blive en af FREJ.DK Servicepartnere i Danmark er gratis for dig, og en af de nemmeste måder, du kan styrke din virksomhed på. Du arbejder både selvstændigt og sammen med andre montører i organisationen, så der er både store projekter og små opgaver, som skal løses. Du får altså kunder leveret uden at lave markedsføring eller afgive tilbud. Kort sagt – vi får din virksomhed til at vokse, mens du gør det, du er bedst til, nemlig at udføre arbejdet. Og du er altid sikret hurtig betaling for det udførte arbejde hos FREJ.DK.

Som Servicepartner kan du stadig være din egen – og samtidig en del af noget stort!

Vil du vide mere om hvordan du bliver Servicepartner, skal du kontakte Forretningsudvikling på telefon 31636360 eller send en mail til info@frej.dk

“Er du selvstændig erhvervsdrivende som montør, håndværker eller måske
med din egen flytteforretning? Og kunne du tænke dig at være Servicepartner i FREJ.DK?
 Så hører vi gerne fra dig.”

Reference:

Som udlært møbelsnedker har jeg arbejdet i branchen hele mit liv – og de seneste 20 år som selvstændig montør.

Frej.dk betragter jeg som en forretningspartner, hvor det altid er utrolig rart at komme. Uanset jeg deltager med møbelmontage af store projekter over en lang periode eller jeg deltager en enkelt dag med kørsel og levering af møbler, så giver det et frisk pust i min hverdag at arbejde sammen med andre Frej-folk.

Det passer mig fint, at jeg kan melde til og fra på forskellige opgaver, for på den måde får jeg min arbejdsuge 100% besat, når jeg ikke er optaget af montageopgaver hos mine egne kunder.

Med venlig hilsen

SVEN LAURIDSEN KONTORMONTAGE A/S

JA TAK

Jeg vil gerne vide mere om at blive servicepartner hos Frej.dk

  Frej.dk Servicepartner København Storkøbenhavn Århus Trekantsområdet Jylland Sjælland Fyn

  © Frej.dkBliv servicepartner

  Adresser

  HQ København

  Ejby Industrivej 30

  2600 Glostrup

  Afd. Århus

  Silkeborgvej 765

  8220 Brabrand

  Mail

  Telefon

  Åbningstider

  Grøn smiley
  Arbejdsmiljø i Danmark

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.