Den 1. juni 2022 tager Frej.dk endnu et lager i brug til logistikfunktionen. Lageret er beliggende på Brandstrupvej 4, 2610 Rødovre og tilføjer yderligere 2400 kvm. til de nuværende faciliteter på Ejby Industrivej 30 i Glostrup/Ejby.

Gennem det seneste år har Frej.dk oplevet en stadig stigende kundetilgang indenfor møbelbranchen. Specielt varetagelse af 3PL (tredjeparts logistik) er en meget efterspurgt ydelse, hvor møbelbranchens aktører kan outsource hele deres lagerhåndtering og -opbevaring hos Frej.dk. Det gælder specielt for distributører og forhandlere på kontormøbelmarkedet.

Logistikfunktionen hos Frej.dk er derfor i kraftig vækst – og har været det igennem de senere år. Det største forretningsområde hos Frej.dk er fortsat leveringsservice og montage og det er specielt muligheden for kunderne at kunne outsource hele forsyningskæden til Frej.dk inkl. både ind-/udlevering af varer, lageropbevaring og levering med montage til kunderne, som har skabt succes og behovet for ekstra lagerfaciliteter.

Udover faciliteterne i Storkøbenhavn har Frej.dk også en afdeling placeret i Århus, hvorfra der tilsvarende udføres 3PL for møbelkunder. Forventningen er, at der i fremtiden bliver behov for endnu en placering med en ekstra afdeling af Frej.dk i Jylland.

Frej.dk brandstrupvej 4