STORT TILLYKKE til alle ansatte og partnere omkring Frej.dk med kåringen som Gazellevirksomhed 2019. Vi er max. stolte over at det er lykkedes os at nå så langt sammen. Vi er nu for første gang med i en eksklusiv klub af kun ca. 0,5% af alle danske virksomheder, som har levet op til kravene om kontinuerlig vækst og min. fordobling af omsætning eller bruttoresultat i løbet af de seneste 4 regnskabsår, vækst i antal ansatte m.m.

Vi dedikerer denne kåring til alle vores dygtige ansatte montører, flyttemænd og logistikansatte. Det er jer der har ydet en indsats udover det sædvanlige. Uden jer var vi intet!

Næste step er den officielle kåring af alle årets gazellevirksomheder i Tivoli Kongrescenter den 10. december 2019, hvor der bliver fuld fokus på hvordan gazellerne formår at skabe vækst og succes.

Tak til alle vores dygtige ansatte. I er et fantastisk team, både i Århus og København. Hver dag gør I jeres bedste for at yde en service som er bare lidt bedre end hos vores konkurrenter. I gør en verden til forskel med jeres positive holdninger og høje arbejdsmoral. Tillykke med kåringen 🙂