Frej.dk har blandt andet brugt foråret 2020 på at montere et helt hotel på Amager. Montageopgaverne har omfattet komplet interiør til 130 enkelt- eller dobbeltværelser, 10 hotellejligheder, morgenmadsrestaurant, reception og lounge-områder.

Hotellet bliver en del af GO Hotels – og får navnet GO HOTEL CITY.

Hotellet er planlagt til at åbne den 1. juni 2020 og bliver et såkaldt lavprishotel, hvor priserne for en overnatning starter fra 499 kr. På trods af de lave værelsespriser får man på alle værelser adgang til highspeed fiber WI-FI, arbejdsbord, garderobe, samt et badeværelse med bruser, hårtørrer og gulvvarme.

Det nye GO Hotel City er beliggende på Lergravsvej 53, København S og ligger dermed kun et par minutters gåtur fra Amager Strandpark og tæt på både København City og Lufthavnen.

Udover brugen af montører fra Frej.dk, har leverandøren af møbler til hotellet også gjort brug af Frej.dk Logistik, idet vores lager i Glostrup gennem nogen tid har opbevaret inventardele, madrasser og andre møbler til hotelbyggeriet. Dermed har vi igen demonstreret, at vores speciale omfatter ikke bare montage af store møbleringsprojekter, men også i vidt omfang at håndtere hele logistikken omkring et byggeprojekt.

Nedenfor ses billeder fra et værelse på det nye GO Hotel City:

Frej.dk GO Hotel Montageopgave Montere
Frej.dk GO Hotel Montageopgave Montere
Frej.dk GO Hotel Montageopgave Montere