Med indgangen til det nye år 2021 har firmaets grundlægger og CEO Karl Frej Nielsen besluttet, at overdrage den daglige ledelse af Frej.dk ApS til sin mangeårige partner Mikael Simonsen, som herefter er tiltrådt stillingen som COO for selskabet.

Mikael har de seneste 10 år deltaget i udviklingen af Frej.dk sammen med Frej Nielsen, heraf de seneste 5 år som medejer og ledelsespartner. Specielt har Mikael haft ansvar for udvikling af hele logistikområdet som et selvstændigt forretningsben, for den interne administration og ikke mindst de seneste 2 år for forretningsudvikling med marketing og online web-aktiviteter m.v.

Mikael videregiver ansvaret for logistikken til Torben Rise, som samtidig er udnævnt til logistikchef.

Frej Nielsen fortsætter som CEO for selskabet og vil fremover kunne bruge sine kræfter på opgaver udenfor huset, herunder projektopstart og betjening af de mange kunder og samarbejdspartnere.

Selskabet Frej.dk ApS har gennem de seneste 10 år præsteret en solid organisk vækst på gennemsnitlig 20% årligt. I dag er Frej.dk en landsdækkende virksomhed med afdelinger i både Århus og København. Det er en solid virksomhed med AAA-kreditrating, som desuden i 2019 blev tildelt Børsens Gazellepris.

Alle forretningsmæssige henvendelser til Frej.dk rettes fra den 4. januar 2021 til Mikael Simonsen på telefon 31636360 eller e-mail: info@frej.dk.

Vi ønsker alle vores kunder og forretningspartnere et godt nytår.