Privat flytning

Tidligere
Næste

SPAR TID OG BESVÆR – BESTIL FLYTNING TIL FAST PRIS!

Vi har gjort det nemt og trygt for dig, at få hjælp til flytning af din private bolig. Vi ved, at langt de fleste private flytninger kan udføres på én hel arbejdsdag. 

Derfor tilbyder vi 1 dags flytning til fast pris inkl. lastbil og 2 flyttemænd. 

Flyttekasser låner du gratis inkl. levering til dig i god tid inden flyttedagen. Samtidig gennemføres eftersyn af dit indbo, så evt. spørgsmål kan afklares i god tid inden flyttedagen.

Vi er professionel aktør med flytning, logistik og montage. Det betyder, at vi også kan hjælpe dig med opbevaring af dit indbo i en periode og du kan bestille ekstra hjælp til montage og væg montering hvis du har behov for det. 

Læs mere under privat montering.

FAST PRIS OG ORDENTLIGE VILKÅR!

 

Ja, det koster penge at flytte sin private bolig. Det koster også penge at kunne tilbyde kvalificeret og dygtig arbejdskraft. Hos FREJ.DK har vores ansatte en baggrund med uddannelse og stor erfaring. 

Vi betaler alle en ordentlig løn inkl. pension og tillæg efter de regler som gælder i transport- og flyttebranchen. Og vi lever selv efter at være en ordentlig virksomhed, med styr på økonomien og fokus på det samfund vi er en del af. 

Det gælder også på miljøet, hvor vi konstant har fokus på affaldshåndtering og vores miljøbelastning.

Når du har bestilt ”Fast Pris 1 Dags Flytning” hos FREJ.DK får du altid en opringning, hvor vi aftaler det videre forløb. 

Dernæst vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail, hvoraf fremgår den aftalte flytning, forsikring og særlige vilkår m.v. Du vil blive bedt om at indbetale et a´conto beløb som svarer til ca. 50% af den aftalte flyttepris. 

Når vi har modtaget denne første betaling, så er du sikret din flytning på den aftalte flyttedato.  Efter overstået flytning får du en endelig faktura pr. e-mail med betalingsfrist 5 dage.

Carsten skriver på Trustpilot

“Vi bestilte Frej til at stå for vores flytning af indbo fra en stor villa her i starten af februar. De kom med en ret stor flyttebil som var fin til opgaven.

Begge flyttemænd var flinke og hjælpsomme og spurgte i forbindelse med indflytningen undervejs hvor vi ville have tingene. De var også påpasselige med de sarte ting.

Alt i alt en god oplevelse. Når vi skal flytte igen vil Frej være det første firma vi tager fat i! De får vores varmeste anbefaling.”

Ida skriver på Trustpilot

“Fantastisk service fra start til slut.

Reelle omkring priser og indhold af aftale. Perfekt vurdering af hvor stor en flyttebil der skulle bruges og antal flyttekasser. Glade, effektive medarbejdere, der passer godt på flyttegodset. Kan helt klart anbefale Frej.dk til at få flyttet sit private indbo.”

BESTILLING PRIVAT FLYTNING

FAST PRIS 1 DAGS FLYTNING

Lille lastbil m/lift inkl. 2 flyttemænd
(6-8 paller / 20 m3)
10990
00
DKK Inkl. moms

1x hel arbejdsdag (Man-Fre)
8 timer inkl. kørsel.
  • Gratis lån af flyttekasser
  • Gratis levering af flyttekasser ca. 1-2 uger før
  • Eftersyn af dit indbo før flytningen
  • Fuld flytteforsikring op til kr. 50.000,- pr. genstand
  • Kørte kilometer mellem dine adresser
Populær

FAST PRIS 1 DAGS FLYTNING

Stor lastbil m/lift inkl. 3 flyttemænd
(14-16 paller / 40 m3)
13990
00
DKK Inkl. moms

1x hel arbejdsdag (Man-Fre)
8 timer inkl. kørsel.
  • Gratis lån af flyttekasser
  • Gratis levering af flyttekasser ca. 1-2 uger før
  • Eftersyn af dit indbo før flytningen
  • Fuld flytteforsikring op til kr. 50.000,- pr. genstand
  • Kørte kilometer mellem dine adresser
Populær

© Frej.dk – Privat flytning

Adresser

HQ København

Ejby Industrivej 30

2600 Glostrup

Afd. Århus

Silkeborgvej 765

8220 Brabrand

Mail

Telefon

Åbningstider

Grøn smiley
Arbejdsmiljø i Danmark

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.