Privat montering

Tidligere
Næste

TØR DU IKKE SELV – SÅ ER DER HJÆLP AT HENTE!

At montere de nye reolmoduler på væggen kan være en stor udfordring. Men der er hjælp at hente med professionel montørhjælp fra Frej.dk. Det kunne også være din nye fladskærm eller et møbel som skal samles. Uanset situationen, så har vores montører prøvet det før.

Selvom der er en timepris som skal betales, så kan det ofte betale sig at få det lavet af montører som har erfaringen og  dermed får du også garanti for at arbejdet bliver udført sikkert og professionelt.

Lav en opgaveliste til Frej-montøren!

Det koster min. 4 montørtimer inkl. kørsel, når du bestiller privat montering. Derfor er det en klar fordel, at du får løst så mange opgaver som muligt, når vi er på besøg hos dig. Prøv derfor at lave din egen opgaveliste og send den til info@frej.dk så vores montør kan forberede besøget hos dig så effektivt som muligt.


Typiske opgaver vi udfører hos private er

  • Afhentning, indbæring og udpakning af nye møbler
  • Udpakning og samling af sofamoduler fra alle producenter
  • Montering på væg af reolmoduler fra bl.a. Montana, ATBO, Muuto, Bolia.Com m.fl
  • Montering af TV-fladskærme på væg
  • Levering og montering af hjemmearbejdspladser
  • Montering af garderobeskabe

Prisen for 1 montør m/bil inkl. 4 timer koster kr. 2.450 inkl. moms. 

Sådan får du hjælp

Har du bestilt Frej.dk til din private flytning, så kan du samtidig bestille vores montører til demontering af møbler og inventar i din nuværende bolig – og tilsvarende få det korrekt og solidt monteret på den nye adresse, i forbindelse med flytningen.

Når du bestiller Privat montering hos Frej.dk, så får du altid en opringning hvor vi aftaler det videre forløb. Dernæst modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail, som indeholder de aftalte opgaver og tidspunkt for montørbesøget.

Ved større opgaver med mange arbejdstimer, vil vi sende dig en a’conto regning og bede om betaling af ca. 50% før vi går i gang med arbejdet. Når dine opgaver er løst, så får du en slutfaktura pr. e-mail med betalingsfrist 5 dage.

Spørg os her på Chatten eller send en mail til info@frej.dk, så får du hurtigt og præcist svar på hvordan vi kan hjælpe dig.

Få en snak om montering!

© Frej.dkPrivat montering (Møbelmontage)

Adresser

HQ København

Ejby Industrivej 30

2600 Glostrup

Afd. Århus

Silkeborgvej 765

8220 Brabrand

Mail

Telefon

Åbningstider

Grøn smiley
Arbejdsmiljø i Danmark

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.