Projektledelse & Rådgivning

Tidligere
Næste

Få hjælp til at styre dit inventarprojekt​

Det gælder om at være godt forberedt, hvis I står overfor at skulle flytte jeres virksomhed. Henvend jer derfor til os i god tid, så vi kan give jer den nødvendige rådgivning og sammen få startet planlægningen så effektivt som muligt.

Kontakt os her.

Vi rådgiver og yder projektledelse af inventarprojekter og erhvervsflytninger. Med afsæt i en professionel projektstyring og erfarne projektledere, sikrer Frej.dk kompetent rådgivning, planlægning og udførelse i relation til alle områder og faser af placering og flytning af kontorarbejdspladser.

Vi praktiserer agil projektledelse, fordi erhvervslivet i dag er præget af forandring og uforudsigelighed. Det kræver ofte hurtige beslutninger, samt lette og smidige løsninger. I et agilt projektmiljø er vi vant til at møde usikkerhed og uforudsete forhold.

Derfor optræder Frej.dk som en løsningsorienteret medspiller, og vi øver os hver dag på at styrke vores evner til at fokusere på de væsentlige faktorer for opgavens løsning.

”Vi rådgiver Danmarks største virksomheder med
planlægning og håndtering af store møbleringsprojekter og relocation management.
Kom på forkant med dit projekt og gør brug af vores erfaring, inden
jeres flytning eller inventarprojekt sættes i gang”

JA TAK

Jeg vil gerne vide mere om projektledelse og rådgivning med Frej.dk

  Professionel og kompetent rådgivning – hver gang

  Vi har velafprøvede redskaber til at lede indretningsprojekter, når den traditionelle projekttilgang ikke slår til.

  Relocation Management er et bredt arbejdsområde, som kræver mange forskellige evner for at lykkes. Den vigtigste egenskab er dog erfaring. Hos Frej.dk bruger projektlederen sine kompetencer og erfaringer på det vigtigste – at styre projektet sikkert i mål.

  © Frej.dkProjektledelse og rådgivning (Relocation Management)

  Adresser

  HQ København

  Ejby Industrivej 30

  2600 Glostrup

  Afd. Århus

  Silkeborgvej 765

  8220 Brabrand

  Mail

  Telefon

  Åbningstider

  Grøn smiley
  Arbejdsmiljø i Danmark

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.