Hvad gør man ved en stor kontorbygning fyldt med brugte møbler, når alle medarbejdere er flyttet ud og bygningen er solgt til ny ejer med hurtig overtagelse?

Nogenlunde sådan var udfordringen for brancheorganisationen Dansk Byggeri, efter man for nylig fusionerede med organisationen Dansk Industri og alle ca. 150 medarbejdere derfor flyttede ud af de gamle lokaler på Nørre Voldgade i København og over til Dansk Industri´s bygning på Rådhuspladsen.

Løsningen blev et samarbejde med Frej.dk

Efter en udbudsrunde vandt Frej.dk opgaven med at rømme hele bygningen, så den herefter kunne overdrages til den nye ejer. Løsningen blev lidt utraditionel, for Frej.dk tilbød at købe hele inventaret af Dansk Byggeri, som herefter ikke fik yderligere udgifter med rømningen. Opgaven var derefter for Frej.dk at sælge alle møbler og inventar genstande, inden resten af bygningen blev rømmet for det som var tilbage.

Først blev der på 3 dage gennemført en 1. runde af salget, hvor alle medarbejdere hos Dansk Byggeri fik mulighed for privat at købe af møbler og inventar, herunder en del klassisk dansk design. Det benyttede rigtig mange sig af – og der var trængsel på pladsen omkring Nørreport Station den efterfølgende lørdag hvor alle solgte møbler blev udleveret. Efterfølgende blev resten af inventaret solgt til forskellige opkøbere og en del blev også solgt på auktion.

Fredag den 25. september 2020 var vi færdige med opgaven – præcist 2 dage før deadline.

Vi håber på flere lignende opgaver i fremtiden, hvor både rømning og salg af brugt inventar kan være en del af en samlet løsning for kunden.

 

Frej.dk Tømning af kontorhus Rydning af kontorhus